Villa Nefeli

, Skiatos

Opis destinacije

Prirodne lepote dopunjene vrhunskim hotelima, brojnim restoranima, kafićima, barovima, noćnim klubovima i diskotekama čine ga privlačnim za sve brojniju turističku klijentelu. Ono što ga čini jedinstvenim jeste podatak da uz dva slatkovodna jezera ima i veliki broj izvora slatke vode. Na ostrvu živi nešto više od 6.000 stanovnika. Čak 80 odsto su meštani istoimenog glavnog grada, Skijatosa. Ostatak urbanog dela ostrva čini nekoliko turističkih naselja poput Kukunariesa, Trulosa, Kanapice... Kap rose na tirkizu je samo jedan od iskrenih doživljaja ovog malog šumovitog ostrva iz arhipelaga Severni Sporadi čije je bogatstvo prirodnih lepota nemerljivo. Uostalom više nego dobro je znano da peščane, šljunkovite i stenovite plaže, okružene borovom šumom i maslinjacima, svrstavaju Skiatos među najatraktivnija ostrva Mediterana.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Apartman

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Položaj:
Okružena borovom šumom i mediteranskim rastinjem Villa Nefeli se nalazi na svega 280 metara od peščane plaže Marata i na 1km od najpoznatije plaže na ostrvu Kukunaries. Grad i luka Skijatos od vile su udaljeni 10km a međunarodni aerodrom 12km. Vila je od autobuske stanice broj 22, sa koje saobraća lokalni autobus udaljena 400 metara. Na svega 300 metara od Vile nalazi se jedan od najpoznatijih hotela na ostrvu Skiathos Palace 4*.

Hotelski sadržaj:
U lepo uređenom vrtu punom cveća i palmi ova vila je mala oaza za sve ljubitelje prirode. U dvorištu se nalazi mini dečije igralište, baštenska garnitura i roštilj. Besplatan privatni parking je moguć na licu mesta (nije neophodna rezervacija).

Sobe:
Vila raspolaže sa 8 smeštajnih jedinica raspoređenih na prizemlju i prvom spratu vile. U zakupu naše agencije je tip smeštaja koji se kategoriše kao studio i koji može da ugosti 2 odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe i jedno dete (dva standardna ležaja i dvosed koji se rasklapa). Studio je veličine 25 m2.  Svaki studio ima: kompletnu opremljenu kuhinju (posuđe, pribor za jelo i kuvanje), mini frižider, aparat za kafu, toster, kupatilo (wc/tuš, fen za kosu), kompletno nov nameštaj, LCD SAT TV, klima uređaj, wi-fi internet. Dečiji krevetac je moguće obezbediti na upit.

Usluga:
Najam

Napomena:
Preporuka je svim tipovima putnika koji na ostrvu žele da iznajme automobil.

Kontakt:

www.skiathosnefeli.com
1. dan BEOGRAD - SKIJATOS
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Skijatos (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan SKIJATOS
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan SKIJATOS - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 20% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Gradovi Evrope

Upoznajte Evropu sa nama