Tiana Beach Resort

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u Bodrumu, u mestu Turgutreis, na sopstvenoj plaži, oko 18km od centra Bodruma i oko 55km od aerodroma Milas.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2003. godine, a poslednji put renoviran 2021.godine. Ima ukupno 86 standardnih soba koje su raspoređene u okviru dvospratnih objekata. Gostina su na raspolaganju glavni restoran i 3 bara (Lobby bar, Pool bar i Snack bar). Wi-fi postoji u svim područjima hotela i besplatan je.

Od sadržaja za decu hotel ima smao dečiji bazen.

Plaža
Hotel poseduje sopstvenu peščanu plažu. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna.

Plaća se: peškiri za plažu.

Smeštaj
Standardne sobe su površine 22-25m² i sadrže: klima uređaj, kupatilo, SAT TV, telefon, fen. Sve sobe imaju balkon ili terasu.

Plaća se: telefon.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All inclusive, samoposluživanje- izbor više jela prema hotelskim pravilima u restoranu: doručak, ručak i večera. Užina je u periodu 17:00-18:00. Pored glavnog restorana gosti mogu da koriste i usluge dva bara (bar, Pool bar). U koncept usluge su uključeni obroci u glavnom restoranu , užine, sva alkoholna i bezačlkoholna pića lokalne proizvodnje u periodu 10:00-23:00.

Plaća se: turska kafa, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, ceđeni sokovi, flaširana pića i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
 Rent-a-car, VIP transfer, frizer, market. 

Sport i zabava
Hotel ima otvoreni bazen za odrasle i dečiji bazen, gosti takođe mogu da uživaju u sportovima na vodi, bilijaru, pikadu, tenisu, odbojci na plaži.

Plaćaju se: sportovi na vodi, bilijar i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Tursko kupatilo (hamam), sauna.

Plaća se: masaža i ostalo van koncepta.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Gradovi Evrope

Upoznajte Evropu sa nama