Opis destinacije

Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti iz puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom. Prostire se na više od 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, u kombinaciji sa lokalnim načinom života daju pravu sliku Egipta. Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u južnom delu Hurgade, na oko 10km od aerodroma i oko 15km od centra Hurgade. U neposrednoj blizini hotela se nalazi Hurghada Aquarium i Senzo Mall.

Opšti podaci
Hotel u ponudi ima 226 smeštajnih jedinica. Gostima su na raspolaganju brojni restorani, barovi, bazen za odrasle i decu, kao i celodnevna animacija koja upotpunjuje boravak. Svojom lokacijom i sadržajima predstavlja odličan izbor za goste svih uzrasta.

Za decu tu su kids club (4-12 godina), dečiji bazen i dečiji meni.

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj lepo uređenoj peščanoj plaži sa postepenim ulazom u more. Upotreba suncobrana i ležaljki se je besplatna za goste hotela. 

Smeštaj
Hotel raspolaže sa 226 smeštajnih jedinica i sve imaju imaju balkon/terasu, klimu, SAT TV, telefon, mini bar, ketler, sef, fen za kosu. 

Standard sobe su veličine oko 42m². 
Junior suite su veličine oko 54m². 
Deluxe family sobe su veličine oko 70m², sastoji se od spavaće i dnevne sobe. 

Plaća se: room service.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Pored glavnog restorana Le Petit Soleil, hotel ima u ponudi i à la carte restoran Le Byblos (bliskoistočna i libanska kuhinja). Gostima je na raspolaganju i nekoliko barova – Cafe De Paris, La Boheme i Le Saxophone. 

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Lekar, menjačnica, prodavnice, frizer, konferencijska sala, taxi usluga.

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima bazen za odrasle sa 4 jacuzzi-ja i bazen za decu, teniski teren, boćanje, aerobik, pikado, vaterpolo, odbojka na pesku, stoni tenis, bilijar, gimnastika u vodi i razne dnevne aktivnosti, Wi-Fi internet.

Plaća se: sportovi na vodi.

Spa & wellness
Gosti mogu bez doplate da korist teretanu.

Plaća se: jacuzzi, sauna, masaže i sve ostalo van koncepta.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

Gradovi Evrope

Upoznajte Evropu sa nama