Paradis Palace Hotel

Hamamet, Tunis

Opis destinacije

Razvoj turizma u Tunisu započeo je baš u Hammametu šezdesetih godina 20. veka. Kao najstarija turistička destinacija u Tunisu, Hammamet je zadržao svoju tradiciju, stare zidine i objekte i danas predstavlja spoj tradicionalnog i modernog. Nаlаzi se u zalivu Hamamet, na jugu poluostrvа Kаp Bon, najplodnijeg i najzelenijeg dela Tunisa. Reč hamamet znači kupatilo, a ovaj naziv potiče i od činjenice da se u gradu nalazi veliki broj antičkih kupatila iz 2. veka p.n.e. Vrlo je popularan među turistima zbog lepih plaža, atrakcija, živopisnih predela, pijaca kao i velikog broja luksuznih hotela.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
{{https://www.bigblue.rs//themes/BigBlueV2/HotelPrices.aspx?HotelCode=PARADISPAL&ArrCity=604&PackType=H&DepCity=2|600px}
Lokacija: Nalazi se na samoj peščanoj plaži, između Hamameta i Yasmin Hamameta. Od aerodroma u Monastiru je udaljen 103km, od centra Hamameta se nalazi 5km, dok je od Yasmina udaljen 4km. Hotel je izgrađen u tradicionalnom mavarskom stilu. Glavna  zgrada se sastoji od tri sprata i ima 200 soba, dok bungalovi imaju dva sprata i 303 sobe.

Plaža: Prelepa, široka, sopstvena, peščana, od belog peska, sa postepenim ulaskom u more. Ležaljke i suncobrani su uključeni u cenu. Uazak u vodu je postepen.

Hotelski sadržaj: Od sadržaja hotel raspolaže glavnim restoranom, barom u lobiju i pored bazena, sneck barovima na plaži i pored bazena, kao i disco barom. Ima dva spoljašna bazena (jedan je sa spiralnim toboganom, drugi novoizgrađeni relaks bazen za odrasle), dečiji bazen i unutrašnji bazen. Gostima je na raspolaganju i SPA centar, razne animatorske i sportske aktivnosti, teniski teren, odbojka na pesku, bilijar, stoni tenis, mini klub za decu uzrasta 4 – 12 godina. Wi-Fi internet se može koristiti u lobiju, galeriji i na terasi mavarskog kafea. Gosti uz doplatu mogu koristiti usluge: sef u sobi, čuvanje dece, brendirana alkoholna i bezalkoholna pića, u spa centru masaža, hidroterapija, sauna, hamam, kozmetičar, sportovi na vodi. Peškiri za plažu uz depozit. Hotel poseduje preko hiljadu palmi.

Sobe: standardne sobe u glavnoj zgradi sa pogledom na baštu, bazen ili more (cca 30m2) za dvoje odraslih i jedno dete, francuski krevet ili dva singl kreveta i jedan pomoćni ležaj; četvorokrevetne sobe u glavnoj zgradi i bungalovima (cca 34m2) za troje odraslih i jedno dete ili dvoje odraslih i jedno dete, francuski krevet ili dva singl kreveta i dva standardna kreveta ili krevetima na sprat; apartmani (cca 64m2) dve odvojene sobe za maksimum 4 odrasle osobe, francuski krevet i dva singl kreveta ili 4 singl kreveta.

Sobe su klimatizovane, sa balkonom ili terasom, kupatilo sa fenom, TV sa satelitskim kanalima, sef uz doplatu, wi-fi internet, mini frižider, koji se na dolasku dopuni sa jednom flašom vode za piće.

Usluga: All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera, kasna lagana večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept su uključena lokalna alokoholna i bezalkoholna pića, kafa i kolači u određeno doba dana.

Kontakt:  www.leparadispalace.com

Napomena: Preporučuje se svim tipovima gostiju, na odličnoj je lokaciji između dva mesta, pa gosti mogu birati gde će u šetnju i šoping.
1.DAN
Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera agencije Big Blue u sali za međunarodne odlaske 3 sata pre poletanja aviona. Poletanje aviona za Tunis (aerodrom Monastir ) u 04.00 časova (BJ7839/BJ7857). O tačnom vremenu poletanja putnici ce biti obavešteni dva dana pred put. Obrok u avionu uz doplatu. Dolazak u Tunis (Monastir) nakon nešto više od dva sata leta. Transfer do izabranog hotela, smeštaj, slobodno vreme, usluga prema programu, noćenje.

2. – 6, 9,10 ili 13. DAN
Usluga prema programu. Slobodni dani uz mogućnost organizovanja brojnih fakultativnih izleta.

7,10, 11 ili 14.DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. U slučaju potrebe za produženim boravkom u sobi ili korišćenjem usluge hrane i pića a u zavisnosti od raspoloživosti hotela usluga se doplaćuje na licu mesta. Transfer do aerodroma u kasnim večernjim satima.

8.,11.,12. ili 15. DAN
Poletanje aviona za Beograd u 01.00 čas (BJ7838/BJ7856). Obrok u avionu uz doplatu. Dolazak u Beograd nakon dva sata leta (očekivano vreme sletanja aviona 03.30 časova).
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Gradovi Evrope

Upoznajte Evropu sa nama