Korali Aparthotel

Trulos, Skiatos

Opis destinacije

Prirodne lepote dopunjene vrhunskim hotelima, brojnim restoranima, kafićima, barovima, noćnim klubovima i diskotekama čine ga privlačnim za sve brojniju turističku klijentelu. Ono što ga čini jedinstvenim jeste podatak da uz dva slatkovodna jezera ima i veliki broj izvora slatke vode. Na ostrvu živi nešto više od 6.000 stanovnika. Čak 80 odsto su meštani istoimenog glavnog grada, Skijatosa. Ostatak urbanog dela ostrva čini nekoliko turističkih naselja poput Kukunariesa, Trulosa, Kanapice... Kap rose na tirkizu je samo jedan od iskrenih doživljaja ovog malog šumovitog ostrva iz arhipelaga Severni Sporadi čije je bogatstvo prirodnih lepota nemerljivo. Uostalom više nego dobro je znano da peščane, šljunkovite i stenovite plaže, okružene borovom šumom i maslinjacima, svrstavaju Skiatos među najatraktivnija ostrva Mediterana.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je udaljen od centra grada 10 km i nalazi se u zoni Trulosa. Hotel se nalazi 80 metara od Trulos plaže, jedne od najlepših plaža na ostrva. U neposrednoj blizi hotela se nalazi autobuska stanica sa koje saobraća redovna autobuska linija do plaže Kukunaries ili centra grada Skijatos. Supermarket je udaljen 100m od hotela, kao i nekoliko kafića i taverni. Idealan je za smeštaj porodica sa decom i bebama (zbog blizine plaže sa prirodnom hladovinom).

Plaža :
Trulos, je plaža koja leži u jednoj od najpopularnijih turističkih oblasti Skiatosa, na udaljenosti od oko 10 km jugozapadno od glavnog grada ostrva. Ime nosi po ostrvcu koje je tačno preko puta, a ima izgled kupole (trulos u prevodu sa grčkog označava kupolu). Plaža je kompletno organizovana sa svim potrebnim sadržajima (ležaljkama , sunconbranima i tavernama).

Hotelski sadržaj :
U sklopu hotela se nalazi potpuno renovirana recepcija, lobi bar, resotran i salon. Hotel ima otvoreni bazen za odrasle i jedan bazen za decu i ležaljke i sunconbrane pored bazene, bespatni wi-fi internet na recepciji hotela. Parking se ne naplaćuje gostima hotela.

Sobe:

Superior studio (25m2) – Potpuno renovirani studiji imaju balkon, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, potpuno opremljenu kuhinju, TV LCD, klimu, fen, elektronski sef. Sudiji mogu biti sa razdvojenim krevetima ili francuskim ležajem (180mx200m). Superior studiji su predviđeni za smeštaj 2 odrasle osobe i 1 deteta ispod 12 godina (treći ležaj je pomoćni). Junior suite (40m2) – U sklopu suite se nalaze dnevna soba i spavaća soba (jedna sa francuskim ležajem i jedna sa dva odvojena standardna ležaja) i potpuno opremljena kuhinja . Svaki junior suite ima terasu, kupatilo (wc,tuš i fen), TV LCD, klimu, fen, elektronski sef, wi-fi internet. Apartman sa dve spavaće sobe (44m2) i odvojenom kuhinjom i kupatilom. U jednoj spavaćoj sobi se nalazi francuski ležaj u drugoj spavaćoj sobi su dva odvojena ležaja standardnih dimenzija. U ovaj tip sobe se mogu smestiti 4 odrasle osobe.


Usluga:
Noćenje sa doručkom, švedski sto po principu samoposluživanja

Kontakt:
www.skiathoskorali.gr

Napomena :
Preporuka za porodice sa decom. Dobar odnos cene i kvaliteta.
1. dan BEOGRAD - SKIJATOS
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Skijatos (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan SKIJATOS
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan SKIJATOS - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 20% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Video

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Gradovi Evrope

Upoznajte Evropu sa nama