Kas Bilgin Hotel Btq

Kaš, Turska

Opis destinacije

Kaš – pravo mesto za pobornike hedonističkog odmora. Ovaj šaramantan ribarski gradić nalazi se 180 kilometara jugozapadno od Antalije, dok je od aerodroma u Dalamanu udaljen oko 150 kilometara i na turskom znači obrva. Nalazi se na brdovitom području pa se može pohvaliti prelepim plažama u okolini grada. Glavni adut ovog mesta je netaknuta priroda, fantastičan položaj i miris jasmina, koji se oseća na svakom koraku. Čitavo mesto odiše opuštenom atmosferom, a sva vaša čula biće zadovoljena dok se budete šetali ovim još uvek nedovoljno istraženim gradom. Kaš pleni svojom lepotom i ispod morske površine, pozivajući vas da otkrijete tajne raskošnog podvodnog sveta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Ovaj šarmantni, nedavno renoviran butik hotel smešten je u samom srcu Kaša, dok je aerodrom u Dalamanu udaljen 150 km. Prelepa marina nalazi se na 100 metara od hotela, trgovačka ulica “Uzun Čarsija” takođe je na dohvat ruke, a na pešačkoj udaljenosti nalazi se i Amfiteatrar iz helenističkog perioda.

Plaža:
Hotel je udaljen 600 metara od najbliže plaže, gde se ležaljke i suncobrani dodatno doplaćuju.

Sobe:
Sve sobe poseduju kupatilo, fen, klima uređaj, mini bar, LCD TV, telefon, balkon.

Standardne sobe površine su 20 m², imaju pogled na grad ili na planinu i namenjene su za max 3 osobe - francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatnu osobu/dete dodatni pomoćni ležaj. Porodične sobe površine su 35 m², imaju dve prostorije i mogu smestiti maksimum 4 osobe - jedna soba francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, druga soba francuski ležaj ili dva odvojena ležaja/ili sofa na razvlačenje.

Hotelski sadržaj:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: restoran, bar, Wi-Fi (besplatno).

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt:  www.bilginotel.com

Napomena:
Zbog svoje izvrsne lokacije, hotel je idealna polazna tačka, kako za celodnevne obilaske tirkizne obale, tako i za večernje šetnje.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd – Dalaman. Sletanje u Dalaman. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. –7/14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8/15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Dalaman – Beograd. Dolazak u Beograd.

*Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dva dana pre polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera putnike obaveštava agencijski predstavnik.

KRAJ PROGRAMA. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put

- gotovinski

- čekovima građana do 6 mesečnih rata

- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Gradovi Evrope

Upoznajte Evropu sa nama