Grand Yazici Club Turban

Marmaris, Turska

Opis destinacije

Na krajnjem jugu Male Azije, naspram Rodosa, proteže se Likijska rivijera, prepoznatljiva po dugim peščanim plažama i šumovitom zaleđu. Marmaris je jedan od najpoznatijih i najlepših turističkih centara u ovom regionu. Od starog dela grada, uz peščanu plažu, pruža se dugo šetalište uz koje se nižu hoteli, restorani, barovi i prodavnice koje zadovoljavaju svačiji ukus. Ovo je grad koji nikada ne spava. Posebno je poznata Ulica barova u samom centru gde se nalaze na desetine klubova i diskoteka sa najrazličitijim programima i sadržajima. Prodavnice se skoro nikada i ne zatvaraju. Marmaris takođe ima i veliki pokriveni gradski bazar, gde u hladovini, uz malo trgovačke veštine, možete po izuzetno povoljnim cenama kupiti razne stvari.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Udaljen je 90 km od aerodroma Dalaman i 135 km od bodrumskog aerodroma. Nalazi se 6 km od Marmarisa i 2 km od Ičmelera. Hotel je izgradjen 2006. godine i zauzima površinu od 70.000 m².

Plaža:
Ima sopstvenu peščanu plažu. Osim peščanog dela, plaža ima i prostrani drveni plato za sunčanje. Ležaljke, suncobrani i dušeci su uključeni u cenu.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 459 soba, od toga 235 soba u glavnoj zgradi i 224 sobe u vilama koje su rasporedjene po hotelskom kompleksu. Sve sobe su klimatizovane i imaju balkon, telefon, sef, mini-bar i satelitsku TV. Standardne sobe imaju 24 m2, superior sobe su nešto veće od standardnih i imaju 38m2, porodične sobe se sastoje od dve sobe razdvojene vratima (u jednoj je bračni, u drugoj dva obična ležaja), dva kupatila i balkona, smeštaju max 4 osobe i imaju 42 m2.

Hotelski sadržaji:
Hotel ima glavni bazen, relaks bazen, unutrašnji bazen i dečiji bazen, 3 tobogana, glavni restoran, 5 a‘la carte restorana (turski, italijanski, azijski, steak i riblji), 5 barova, internet kafe, bežični internet u lobiju, tursko kupatilo, sauna, fitnes centar, masaža, stoni tenis, bilijar, pikado, mini golf, kanu, pedaline, surf, teniske terene, odbojku na plaži, mali fudbal, košarku, sportove na vodi, animaciju, mini klub (4-12 godina), salon lepote, diskoteka, pranje veša, hemijsko čišćenje i prodavnice.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt:
Tel: +90 252 417 73 00
Fax: +90 252 417 73 73
www.grandyazicihotels.com
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Gradovi Evrope

Upoznajte Evropu sa nama