Domina Coral Bay

Sharm El Sheik, Egipat

Opis destinacije

Šarm el Šeik nudi i ono što drugi ne mogu. Na letovanju u ovom gradu uz kupanje u toplom i čistom moru prepunom živopisnih korala, možete sebi priuštiti još i šetnju do istorijskih lokaliteta, uzbudljivi džip safari ili adrenalinsko krstarenje peščanom pustinjom do beduinskih naselja... Smestio se na jugoistoku Sinaja, 480 kilometara od egipatske prestonica Kaira. Šarm je uistinu fascinacija s garancijom za dobar odmor. Svi hoteli, svako veče imaju organizovan neki mali spektakl za goste najrazličitijih uzrasta. U nekima od njih događaju se i uzbudljive žurke na kojima se, konkretno, gosti kupaju u peni. Ukoliko sebe ne nalazite ni u jednoj od ovih priča, sigurno će vam prijati šetnja u kojoj vam se pruža prilika da obiđete prodavnice, da kupite suvenire i popričate sa ljubaznim prodavcima koji će pokušati da vam prodaju sve što je moguće. Naravno, uz njihove cene.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel se nalazi u oblasti Sheikh Bay, udaljen je 7 km od aerodroma, 5 km od Naama Bay-a, 10 km od Starog grada.

Plaža: Sopstvena, pešcana sa koralnim grebenom i pontonom dugim 40 m za ulazak u vodu. Korišcenje ležaljki i suncobrana je besplatno za goste hotela.

Sobe: Hotel se sastoji od dvospratnih i trospratnih zgrada, raspolaže sa 275 „beach“ soba (34 m2), na prvoj liniji (zgrade 42,43 i 44) i 160 „pool“ soba (34 m2), na prvoj liniji, 1500 m od mora (zgrada 55). Sve imaju kupatilo sa fenom za sušenje kose, telefon, TV, klima uredaj, mini bar, sef, nemaju sve sobe balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Recepcija, glavni restoran, 6 a la carte restorana, 5 barova, 4 bazena, konferencijska sala, WiFi internet na javnim mestima, frizerski salon, hemijsko cišcenje, internet kafe, usluga pranja veša, SPA centar, ambulanta, jacuzzi, tursko kupatilo, bilijar, odbojka na plaži, pikado, animacioni program, ronjenje, teretana, aerobik, Spa centar, bocanje, mini fudbal, stoni tenis, vaterpolo, diskoteka, decije igralište, mini klub, dadilja (na upit).

Usluga: All Inclusive (dorucak, rucak i vecera-švedski sto, domaca alkoholna i bezalkoholna pica).

Kontakt: www.dominacoralbay.com
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera „Big Blue“ dva sata pre leta; Predviđeno poletanje aviona za Šarm el Šeik u 18.30h - let JU9194 ili JU9196; Dolazak u Šarm el Šeik u 21.50h; Transfer do hotela; Noćenje.

2. – 7.,10.,11. Ili 14. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.,11.,12. ili 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima(do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma; Predviđen polazak aviona za Beograd u 22.35h - let JU9195 ili JU9197; dolazak u Beograd u 02.10h.

KRAJ PROGRAMA.  
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Gradovi Evrope

Upoznajte Evropu sa nama