Opis destinacije

Na 35 kilometara udaljenosti od Antalije se nalazi moderno, novo i luksuzno letovalište Belek. Popularno je odredište među ljubiteljima golfa jer se u njegovoj okolini nalazi čak 20 golf igrališta, kao i veliki broj hotela visokog kvaliteta. Belek je okruženom mirisnim borovim i eukaliptusovim šumama. U blizini Beleka se nalaze antički gradovi Perge i Aspendos, a među prirodnim atrakcijama vrednim spomena jeste vodopad Manavgat.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je udaljen 35 km od aerodroma u Antaliji, oko 2 km od Beleka i 45 km od centra Antalije. Otvoren je 2004. a renoviran 2016. godine i prostire se na površini od 220.000 m².

Plaža: 
Hotel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži, gde su suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri za plažu su besplatni.

Sobe:
Hotel se sastoji od sedmospratne glavne zgrade, dve petospratne aneks zgrade i dvadesetjednog bungalova na dva sprata i ima ukupno 772 sobe. U glavnoj zgradi se nalaze: standarnde sobe (od toga su 7 za osobe sa posebnim potrebama, max 2+1 osoba, 28 m²) i porodične sobe (max 4 osobe, 52 m²). U aneks zgradama se nalaze standardne sobe (max 2+2 osobe, 29 m²) i porodični apartmani (max 4 osobe, 52 m²), dok se u bungalovima se nalaze standardne sobe (max 2+1 osoba, 25 m²). Svaka soba ima: centralni klima uređaj, kupatilo, fen za sušenje kose, TV, telefon, mini-bar (voda i bezalkoholna pića), internet Wi-Fi (besplatno), sef (besplatan), balkon ili terasu.

Hotelski sadržaji:
Glavni i 4 a’la carte restorana (otomanski, italijanski, mediteranski i azijski- jednom u toku boravka besplatno u rezervaciju), 9 barova, internet Wi-Fi, 11 spoljašnjih i unutrašnji bazen, 7 vodenih tobogana, parna soba, tursko kupatilo, sauna, teretana, aerobik, akvabik, odbojka na pesku, pikado, košarka, 8 teniskih terena, boćanje, muzika uživo, diskoteka, animacija, dečije igralište, dečiji restoran, klubovi za decu (mini 4-11 i junior 12-16 godina), dečiji bazen . Plaća se: masaža, doktor, dadilja, frizer, iznajmljivanje teniskih rekvizita, osvetljavanje teniskih terena, časovi tenisa, bilijar, motorizovani sportovi na vodi, usluga pranja i hemijskog čiščenja veša.

Način služenja obroka: 
Švedski sto

Kontakt:
Tel: +90 242 715 13 00 

www.meetingpointhotels.com

Napomena:
Veliki hotelski kompleks sa velikim aqua parkom i prelepom peščanmo plažom, okružen zelenilom. Preporuka za porodice sa decom kao i za goste koji žele miran odmor.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11.14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.11. 12. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

Gradovi Evrope

Upoznajte Evropu sa nama